Glock 17, 18C 19X eller ... Glock rifle? - Game-On.no

Glock 17, 18C 19X eller ... Glock rifle?

Ja, du leste riktig! Skal vi tro patentene til Glock selv, kommer det definitivt en rifle! En kjent YouTube blogger fra Amerika sier det samme (video lengre nede)! Foreløpig har ikke Glock selv kommer med noe formell uttalelse, men vi kan jo bare glede oss i spenning! Det vil i så fall komme som skarpt våpen først, men det vil nok ikke ta lang tid før Umarex som produserer Glock modeller på lisens til Airsoft / luftpistol markedet følger etter og lager en elektrisk rifle! Da blir nok vi i Game-On en av de første som tar den inn i Europa! 

 

Ønsker du å ta en titt på patentene og forklaringene bak finner du dem her:

EP3800427A1

EP3800434A1

EP3800424A1 

EP3800423A1

Og om du ikke er av typen som liker å lese informative tekster anbefaler vi deg å se denne YouTube videoen fra Legally Armed America:

Det blir spennende å se det ferdige resultatet og om det i det hele tatt blir en ekte rifle ut av tegningene! I mellomtiden får vi kose oss med de godbitene vi allerede har!
 

Glock 17 Gen4 Airsoft - Co2 med Blowback

Selveste Johnny sin favoritt! Brukt i det norske forsvaret og ren klassiker! Semi-auto med blowback, metall slide og løp! Kommer med 17 skudd og har en heftig utgangshastighet på rundt 375 fps med 0,20g 6mm BB's.

Glock 18C Semi/Full Auto Gass Softgun med Blowback

Ok, denne må vi bare si er heftig gøy! 50 skuff i magasinet og kan skyte 1120 skudd i minuttet med full-auto! Med en skikkelig blowback som gir replikaen god rekyl og realistisk funksjon! Den har fire-selector slik at du enkelt kan velge mellom semi og fullauto. Metall slide og metall løp gjør at den føles realistisk. Utgangshastigheten er på 295 fps med 0.20g 6mm BB's.

 

Glock 19X FDE Gass Softgun med Blowback

Kraftig godsak! Helt lik i dimensjonene som den skarpe utgaven og med fargen, Coyote Tan skiller den seg ut! Kompakt, presis pistol som kombinerer full størrelse ramme fra modell 17 og den kompakte sliden fra modell 19! 14 skudd, utgangshastigheten er på 395 fps med 0.20g 6 mm BB's.

 

Flere modeller

Utenom de godbitene vi har gått igjennom her, så har vi også en hel del andre modeller! Både som softgun og som luftpistoler! Under finner du utvalgte modeller! Obs. Glock er ekstremt populært så noen av modellene er utsolgt! God nyhet: Vi bestiller inn nye hele tiden så hiv deg på ventelisten og få beskjed med en gang de kommer inn!

 


 

 

For mer inspirasjon les også:

Ønsker du å motta nyheter og spennende artikler først? Da anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev om du ikke allerede har gjort det! 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.