Våpen fra andre verdenskrig! (Replikas) - Game-On.no

Våpen fra andre verdenskrig! (Replikas)

Vi har laget en oversikt over våpen fra andre verdenskrig som vi har i replikas! I tillegg til litt historie og hvor de ble brukt. Så nå kan du finne dine ønskede samleobjekter på en oversiktlig og grei måte. Noen vil nok være utsolgt, men vi får dem inn igjen så hiv deg på ventelista og vipps så har du replika våpenet hjemme i hylla sammen med resten av samlingen din! Til tid til annen lager vi også spennende 2. verdenskrig nyhetsbrev! Legg igjen e-posten din her for å ikke å glipp av det neste! 

 

 

So, to the good part... 

Liste over våpen fra 2. verdenskrig!

 

M1911

M1911 ble opprinnelig laget av Colt i USA, men på grunn av sin popularitet ble laget av mange våpenprodusenter blant annet Beretta. Den ble til og med produsert i Norge fra 1917 av Kongsberg Våpenfabrikk da kalt Kongsberg Colt! En kraftig pistol med .45 ACP (automatic colt-pistol). Her har vi utallige varianter du kan velge mellom noen klassiske og noen med mer moderne design. Klikk på linken for å se den klassiske Colt replikaen fra KWC og den finner du her. Resten finner du her

 

Webley MKVI

Webley MKVI Service Revolver er en britisk oppfinnelse og ble brukt av det britiske militære både under WW1 og WW2. Klikk her for 4 inch modellen, som var standard lenge. Du kan også se den korte 2.5 inch versjonen her!

 

P08

Den legendariske Luger P08 også kalt Pistole Parabellum! Denne pistolen ble brukt av den tyske styrken under 1. og 2. verdenskrig og ble verdenskjent og ettertaktet på grunn av sin 9mm parabellum! Pistolen er semi automatisk og er kjent for sin treffsikkerhet og høye skuddtakt! Hele P08-utvalget finner du her. 

 

P38

Enda en tysk tjenestepistol. Walther P38 erstattet Luger P08 i slutten av andre verdenskrig og hadde samme type ammunsisjon 9 x 19mm. 

 

C96

Mauser C96 som blir kalt M712 hos oss er en semi automatisk pistol og er kjent for sitt lange løp og magasin! Pistolen ble brukt av tyske styrker, men også av landene Kina og Spania. Advarsel: den er veldig kraftig (samt gøy å skyte med)! 

 

M3 Grease Gun

Maskinpistolen M3 Grease Gun er amerikansk og ble utviklet av General Motors og var ment for å erstatte Maskinpistolen M1. Den var billigere å produsere og var veldig effektiv, kompakt og enkel å håndtere! Av kaliber brukte den .45 ACP. Du finner den her! 

MP40

MP40 også kaldt Schmeisser var brukt av den tyske hæren og er en kraftig full-automatisk maskinpistol! Den brukte samme kaliber som P08 og P38 og det sammenlagt med at den var full auto gjorde den til et av de dødeligste våpnene produsert under krigen!  Maskinpistolen hadde høy skuddtakt og god presisjon samtidig som du kunne skyte på kort avstand! Du finner den her!

  

M1938

Moschetto Automatic Beretta 1938A (MAB 38) er en maskinpistol som ble brukt av den italienske hæren. Den ble også brukt i Tyskland, Argentina og Romania, men ikke i samme skala. Maskinpistolen brukte enda kraftigere kaliber enn 9mm som ble kalt Modelo 38. Se den her! 

 

STG44

STG44 også kalt Sturmgewehr 44 er et tyskt automatgevær som kom helt på slutten av andre verdenskrig. Ansett som å være den første kamp rifla og som du kanskje ser på designet er det her AK47 og AG3 har hentet sin inspirasjon i fra! Heftig skuddtakt og lett i vekt! Se den her!

 

Thompson M1A1

Maskinpistolen M1 Thompson er amerikansk produsert og kom under første verdenskrig, men ble også brukt under andre. Med sine .45 kaliber, og å være automatisk ble den også godt likt blant gangstere. I hvert fall når den fikk et drum magasin og ble kalt Tommy Gun!  Se den her!

 

Kar98K 

Karabiner 98 Kurz ble brukt av tyske styrker og er en rifle designet av Mauser! Du finner den her!

 

M1 Garand

Militær halvautomatisk rifle produsert av amerikanerne. Det offisielle navet på den var U.S. Rifle Caliber .30 og var en av de viktigste riflene i amerikansk krig! Du finner den her!

 

Noen av modellene kan du finne både i softgun og luftvåpen utgave, mens andre bare en av delene! Vi får alltid nye modeller inn så vil du være først ute til å få beskjed når vi gjør, så anbefaler vi deg å melde deg på nyhetsbrevet hvis du allerede ikke har gjort det! 

 

For mer inspirasjon les også:


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.