Guide - Hvordan røyke fisk, kjøtt og grønnsaker? - Game-On.no

Guide - Hvordan røyke fisk, kjøtt og grønnsaker?

Nyhet Bradley Smokers hos Game-On!

Hva er en smoker og hva vil det si og røyke mat? 

Å røyke mat er en delikatesse i seg selv! Det er kjøtt som er stekt på lav temperatur over lang tid i et kontrollert og røykfylt rom. Kjøttet eller fisken blir da så mørt at du kan rive det i fra hverandre med en gaffel. Røyken tilfører en herlig god smak.
 

Med Bradley røykovner trenger du nesten ikke å gjøre noen ting for å få helt perfekt mat! Siden røykovnen er digital trenger kun å stille inn temperaturen på displayet og legge inn nok briketter i tuben ved siden av. Den brenner gjennom en brikett i løpet av 25 minutter så ut i fra hvor lenge du skal røyke kjøttet så må du ha en del. I motsetning til vanlige røykovner så trenger du ikke å bruke mye tid på å passe på at temperaturen ikke blir for høy eller for lav. 

Populære ting å lage er brisket, bacon, skinke, ribs og velkjente beef jerky. Er du ny til å røyke maten har vi et oppskriftshefte du kan kjøpe her. Vi anbefaler røykt brisket (vises på det øverste bilde)! Kjøttet blir like mørt som smør og gir bare en helt fantastisk smak!

Perfekt alternativer til vanlig grilling! Vi har mange forskjellige røykbriketter, alle vil gi den røykte maten din en spesiell smak så her er det bare å prøve seg frem og finne din favoritt!


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.